The latest news about Zuidplas.

« Back

Totaalpakket voor de klant van nu

Kwekerij-de-Zuidplas_Duurzaam_Blog_5.jpg17 May

Kwekerij de Zuidplas ziet de noodzaak voor een transparant en compleet totaalpakket voor de klant. De werkwijze en afhandeling van een aanvraag verloopt anders dan 10 of 5 jaar geleden. Als ondernemer wordt ieder jaar gezien als een kans tot verbetering en optimalisatie van de huidige processen. Met een nieuwe manier van samenwerken, binnen een collectief, wil de Zuidplas een nieuwe standaard presenteren in de branche en richting de klant.

Transparante communicatie staat voorop in deze nieuwe manier van samenwerken. Iedere partij moet kunnen profiteren van het collectief op basis van de eigen inbreng.

Dynamische samenwerking

Ook op het gebied van kwaliteit moeten de aangesloten kwekers voldoen aan een aantal normen die voor het collectief pijlers zijn waarop de dienstverlening naar de klant toe is gebaseerd. De bestaande samenwerking is geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Structureel vindt er iedere maand een bijeenkomst plaats om de vorderingen te bespreken en aan te scherpen.

Vragen over duurzaam ondernemen?

Professionele workflow

Het collectief zorgt ervoor dat de inkoper de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die ze mogen verwachten. Vaak wordt deze verwachting zelfs overtroffen, door het toepassen van een versimpelde, snelle manier van verwerken. De ontwikkelde kwaliteitsnorm wordt continu getoetst en gemeten voor een zo duurzaam en professioneel mogelijke workflow.

Vernieuwde kijk op samenwerken

Het idee van een collectief starten is eerst getoetst met de andere kwekers in de regio. Het is een gedurfde manier van ondernemen in een vluchtige tijd van technologie, strenge eisen en klantbehoeften. Door te focussen op een gestroomlijnde en transparantie manier van samenwerken, wordt ondernemen in de branche weer uitdagend en vernieuwend.

Vragen over duurzaam ondernemen?

« Back

Scroll to top