Collectief en duurzaam

ondernemen

Vragen over duurzaam ondernemen?
  • COLLECTIEF BINNEN DE BRANCHE
  • DUURZAME RELATIES
  • TOTAALPAKKET VOOR DE KLANT

Collectief en duurzaam ondernemen

De markt en de daarin bepalende en gehanteerde regelgeving verandert continu. Ook voor tuinderijen en kwekers. De Zuidplas kent als geen ander de invloed van nieuwe regels en normeringen en weet altijd passende oplossing te vinden. Afvalwater afvoeren en hergebruiken, social responsibility en het verwarmen van de kassen met alternatieve warmtebronnen zijn enkele voorbeelden van deze aanpassingen. Door het opstellen van een collectief binnen de branche zorgt de Zuidplas voor duurzame relaties en een totaalpakket voor de klant.

Procesoptimalisatie en ketensamenwerking

Vergelijken van verschillende aanbieders en leveranciers is een natuurlijke wisselwerking tussen klant en uitvoerder. Kwekerij de Zuidplas streeft naar een eenduidig en versimpeld proces omtrent de aanvraag en invulling van boeketten en bloemen.

Totaalpakket voor de klant van nu

Kwekerij de Zuidplas ziet de noodzaak voor een transparant en compleet totaalpakket voor de klant. De werkwijze en afhandeling van een aanvraag verloopt anders dan 10 of 5 jaar geleden. Als ondernemer wordt ieder jaar gezien als een kans tot verbetering van de huidige processen.

Stel uw vraag

Vragen over duurzaam ondernemen? Of vragen over andere onderwerpen van de Zuidplas? Stel ze hier en we nemen snel contact op.

"Transparante communicatie staat voorop in deze nieuwe manier van samenwerken."

"Gezamenlijk ideeën aanbrengen en gezamenlijk profiteren, zonder schadelijke impact op het milieu."

"Kwekerij de Zuidplas neemt duurzame maatregelen om ervoor te zorgen dat er het hele jaar door gerbera’s van hoge kwaliteit gekweekt worden."

“Samenwerken is het antwoord op ketenoptimalisatie. De klant heeft in het vervolg 1 aanspreekpunt voor het bestellen van bloemen en boeketten, zonder inlevering van kwaliteit.”

Vragen over duurzaam ondernemen?

Maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat organisaties verantwoordelijkheid willen dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling en klimaatverandering. Kwekerij de Zuidplas is vanaf de start gefocust op het optimaliseren en verbeteren van de processen.

Invloed van regelgeving op ondernemingsactiviteiten

Kwekers hebben te maken met zeer strenge Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Op de naleving van deze regelgeving vinden jaarlijkse controles plaats. Door nieuwe technologieën en ontwikkelingen verduurzaamt de sector in hoog tempo.

Duurzame organisaties hebben de toekomst

Een duurzaam gebied dat nu en in de toekomst aantrekkelijk is om in te wonen, werken en recreëren. Daar werkt gebied Zuidplas in zijn algemeenheid aan. Door moderne technologieën en ontwikkelingen, kan Kwekerij de Zuidplas de weg richting duurzaamheid versnellen.

Algehele ontwikkeling van gebied de Zuidplas en Moerkapelle

Inmiddels zorgen strenge regelgeving en bewustwording bij leveranciers en klanten voor een positieve invulling van de benodigdheden op het terrein en in de kassen. In de bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met de leefomgeving, medewerkers en het milieu.

Stel uw vraag

Vragen over duurzaam ondernemen? Of vragen over andere onderwerpen van de Zuidplas? Stel ze hier en we nemen snel contact op.

Algehele ontwikkeling van gebied de Zuidplas en Moerkapelle

Kwekerij-de-Zuidplas_Duurzaam_Blog_11.jpg10 jan Voorheen werd het niet zo nauw genomen met het gebruik van fossiele brandstoffen in de landbouwsector. Niet alleen met het gebruik van tractoren en machines, maar ook voor verwarming en ... lees verder

Duurzame organisaties hebben de toekomst

Kwekerij-de-Zuidplas_Duurzaam_Blog_7.jpg13 dec Een duurzaam gebied dat nu en in de toekomst aantrekkelijk is om in te wonen, werken en recreëren. Daar werkt gebied Zuidplas in zijn algemeenheid aan. Door moderne technologieën en ... lees verder

Invloed van regelgeving op ondernemingsactiviteiten

Kwekerij-de-Zuidplas_Duurzaam_Blog_2.jpg06 sep Kwekers hebben te maken met zeer strenge Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Op de naleving van deze regelgeving vinden jaarlijkse controles plaats. Door nieuwe technologieën en ... lees verder

Maatschappelijk verantwoord en sociaal ondernemen

Kwekerij-de-Zuidplas_Duurzaam_Blog_1.jpg09 aug Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat organisaties verantwoordelijkheid willen dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling en klimaatverandering. Kwekerij de ... lees verder

Totaalpakket voor de klant van nu

Kwekerij-de-Zuidplas_Duurzaam_Blog_5.jpg17 mei Kwekerij de Zuidplas ziet de noodzaak voor een transparant en compleet totaalpakket voor de klant. De werkwijze en afhandeling van een aanvraag verloopt anders dan 10 of 5 jaar geleden. Als ... lees verder

Procesoptimalisatie en ketensamenwerking

Kwekerij-de-Zuidplas_Duurzaam_Blog_8.jpg19 apr Vergelijken van verschillende aanbieders en leveranciers is een natuurlijke wisselwerking tussen klant en uitvoerder. Kwekerij de Zuidplas streeft naar een eenduidig en versimpeld proces omtrent ... lees verder
Scroll naar boven