Exporteur

We bieden een totaalservice,
van diverse verpakkingen tot aan het transport.”

exporteur-direct-bestellen-kwekerij-de-zuidplas.jpg

DIRECT BESTELLEN

Bij Kwekerij de Zuidplas kunt u direct bestellen. Zo bent u verzekerd van een dagverse levering. Ons assortiment is ruim met grootbloemige gerbera’s in 70 verschillende kleuren. We bieden een totaalservice, van diverse verpakkingen tot aan het transport. We denken in oplossingen en we ontzorgen. Zodat u voordelig én efficiënt uit bent in uw gerbera export, met de juiste prijs voor de juiste gerbera.

exporteur-werkwijze-kwekerij-de-zuidplas.jpg

WERKWIJZE

Onze gerbera’s worden onder de perfecte omstandigheden gekweekt en op het optimale tijdstip geoogst. Dit doen we met zorg en aandacht. En een kritische blik, alleen de allerbeste gerbera’s komen door onze strenge keuring. Na het oogsten worden ze direct op water gezet en gesorteerd. Dankzij de goede interne logistiek ontvangt u de mooiste gerbera’s voor export, op tijd en op de juiste locatie.

exporteur-assortiment-kwekerij-de-zuidplas.jpg

ASSORTIMENT

Grote aantallen in ons brede assortiment zijn eerder regel dan uitzondering. We hebben 70 soorten gerbera’s in diverse kleuren met schakeringen in oranje, rood, geel, paars, roze en wit. Het volledige spectrum aan fleur komt bij ons aan bod zodat onze gerbera zeker in uw boeket past. Proefsamples aanvragen? Geen probleem, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

bekijk ons assortiment ▸
exporteur-transport-kwekerij-de-zuidplas.jpg

TRANSPORT

Bij directe bestellingen kunt u de gerbera’s laten verpakken in dozen, kaarten of water. Zodat ook bij lange afstanden onze gerbera’s tiptop aankomen. Uiteraard is maatwerk in verpakkingen mogelijk. Een bestelling maken we direct klaar voor transport, over land of lucht. Ook als de verpakking afwijkt van de standaard. We denken met u mee over een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

neem contact op ▸

Liever inkopen op de bloemenveiling?

We leveren onze bloemen aan Flora Holland. Dat doen we met ons eigen vervoer. Zodat u gegarandeerd uw bloemen ontvangt, op de juiste tijd en locatie.

Scroll naar boven