Groothandel

“Alleen de allerbeste gerbera’s
komen door onze strenge keuring.”

groothandel-werkwijze-kwekerij-de-zuidplas.jpg

WERKWIJZE

Gerbera’s van Kwekerij de Zuidplas worden onder de perfecte omstandigheden gekweekt en op het optimale tijdstip geoogst. Dit doen we met zorg en aandacht. En een kritische blik, alleen de allerbeste gerbera’s komen door onze strenge keuring. Na het oogsten worden ze direct op water gezet en gesorteerd. Dankzij de goede interne logistiek ontvangt u de mooiste gerbera’s, op tijd en op de juiste locatie.

neem contact op ▸
groothandel-assortiment-kwekerij-de-zuidplas.jpg

ASSORTIMENT

Niets is fijner dan een bos verse bloemen. Vooral als er een ruime keuze in aanbod is. En al helemaal als er een bestelling op maat kan worden gedaan, voor grote én kleine aantallen. Handig als u te maken heeft met diverse afnemers met elk hun eigen wensen. Op deze manier koopt u nooit teveel of te weinig in, omdat u kunt handelen naar de vraag. De voorraad van Kwekerij de Zuidplas kan online bekeken worden. We koppelen onze webshop eenvoudig aan dat van u. Zo hoeft u voortaan geen beroep meer te doen op uw eigen voorraad. En heeft u altijd verse bloemen tot uw beschikking.

bekijk ons assortiment ▸

Neem vrijblijvend contact met ons op..

..en informeer naar de vele mogelijkheden of vraag naar onze proefsamples. Ook als er onverhoopt sprake blijkt te zijn van complicaties. Wij lossen het voor u op!

Scroll naar boven