Grote aantallen

& een breed assortiment

Geïnteresseerd? Neem contact op!
  • 70 KLEUREN GERBERA'S
  • STEVIGE BLOEM, ZONDER IJZERDRAAD
  • DUURZAME RELATIES

Kwekerij de Zuidplas, voor gerbera’s in grote getale en vele kleuren

Kwekerij de Zuidplas heeft gerbera’s in wel zeventig verschillende kleuren. Zoveel verschillende kleuren die ook nog eens in grote hoeveelheden geleverd kunnen worden. Aan hun klanten over de hele wereld leveren zij de beste kwaliteit. Stevige bloemen die stand houden, zonder ijzerdraad! Het is een familiebedrijf met oorsprong, met de derde generatie aan boord. Met als resultaat net zulke duurzame relaties.  

Maak kennis met het team van de Zuidplas, een familiebedrijf met oorsprong

Kwekerij de Zuidplas is een familiebedrijf. Onze oorsprong uit zich in onze klantrelaties, die zijn vooral duurzaam. De meeste van onze klanten kennen we lang. Niet voor niets noemen wij onszelf klantgericht, omdat we nét dat ene stapje verder gaan. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen, en op onze gerbera’s. Of ze nu grote of kleine aantallen bestellen. Linksom of rechtsom, wij zorgen ervoor dat uw bestelling in orde komt.

Gerbera’s in alle kleuren van de regenboog

Kwekerij de Zuidplas heeft gerbera’s in wel zeventig verschillende kleuren, een bijzonder groot aantal. Niet alleen valt deze grote hoeveelheid op, de tweekleurige bloemen zijn eveneens speciaal te noemen. Deze gerbera’s mengen in rood en wit, roze en wit of oranje en geel. Vanwege de internationale markt waarin de kwekerij zich begeeft, hebben ze te maken met de verschillende voorkeuren van de diverse landen.

Neem contact op!

Heeft u vragen na het lezen van onze blogs, of heeft u een bestelling die u wil plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur een bericht via het formulier.

"Snel kunnen schakelen is iets waarvan je moet houden. Werken in een dynamische omgeving is ons met de paplepel is ingegoten."

Juriaan Weerheim

"Een klein kleurverschil kan een enorm verschil maken. Want die ene rode roos past dan wel of net niet bij de ene rode gerbera."

Juriaan Weerheim

"We beheren het gehele proces van oogsten tot verwerken, inpakken, verzenden en leveren. Een logistieke uitdaging die we graag aangaan."

Juriaan Weerheim

We leveren regelmatig gigantische aantallen, denk aan honderdduizenden gerbera’s naast de dagelijkse levering van zo’n 30.000 tot 50.000 bloemen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Ontelbaar veel gerbera’s van de beste kwaliteit

Bij Kwekerij de Zuidplas zijn we in staat om een grote markt te bedienen. Dat doen we in kleine én grote aantallen. Dat laatste is voor sommige van onze klanten enorm van belang, denk bijvoorbeeld aan de retailer. Want in plaats van dat hij een bestelling bij zes verschillende kwekers moet indienen, kan hij nu in één keer een totaalorder bij ons plaatsen. Met als resultaat minder administratie, daarnaast het scheelt tijd en geld. Een goed voorbeeld van de manier waarop wij  wij onze klanten ontzorgen.

Tips en trends voor de mooiste gerbera’s

De gerbera is een veelzijdige bloem. Deze bloem valt op door haar verscheidenheid in kleur, vorm en grootte. Vandaar dat ze vaak in een boeket wordt gebruikt. De gerbera doet het goed in een mono bos of juist in een mengboeket, samen met andere bloemen. De gerbera alleen in een kleine vaas staat ook fraai op tafel. Ze is geliefd door haar tijdloze karakter. Daarom is het gebruik ervan voor bloemisten leuk, de gerbera speelt namelijk gemakkelijk in op de laatste trends. Om die reden passen gerbera’s in ieder interieur of bij elke gebeurtenis.

De dynamische kweek van gerbera’s

Ons proces draait om het ontzorgen van onze klanten. Om die redenen leveren wij graag een totaalorder. Dat betekent dat onze dagverse gerbera’s transportklaar worden gemaakt. Ook voor vliegverkeer. Een ingreep die een kostenbesparende uitwerking heeft. Wat ook kostenbesparend werk is onze focus op efficiëntie. Die focus leveren we op maat. Daardoor zijn we gewend om in oplossingen te denken.

De herkomst van de gerbera

Gerbera’s komen oorspronkelijk uit exotische oorden zoals Zuid-Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Tasmanië. Het is een bloem die niet geurt en tot het plantengeslacht Asteraceae behoren. Er bestaan zo’n dertig verschillende soorten gerbera’s in het wild. De bloem werd in 1737 ontdekt door de Leidse botanicus Gronovius. We vertellen u graag meer over de oorsprong van de gerbera.

Neem contact op!

Heeft u vragen na het lezen van onze blogs, of heeft u een bestelling die u wil plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op, of stuur een bericht via het formulier.

De herkomst van de gerbera

Kwekerij-de-Zuidplas_De-herkomst-van-de-gerbera_1.jpg29 nov Gerbera’s komen oorspronkelijk uit exotische oorden zoals Zuid-Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Tasmanië. Het is een bloem die niet geurt en tot het plantengeslacht Asteraceae behoren. Er bestaan ... lees verder

De dynamische kweek van gerbera’s

Kwekerij-de-Zuidplas_De-dynamische-kweek-van-gerberas_2.jpg01 nov Ons proces draait om het ontzorgen van onze klanten. Om die redenen leveren wij graag een totaalorder. Dat betekent dat onze dagverse gerbera’s transportklaar worden gemaakt. Ook voor ... lees verder

Tips en trends voor de mooiste gerbera’s

Kwekerij-de-Zuidplas_Tips-en-trends-voor-de-mooiste-gerberas_2.jpg04 okt De gerbera is een veelzijdige bloem. Deze bloem valt op door haar verscheidenheid in kleur, vorm en grootte. Vandaar dat ze vaak in een boeket wordt gebruikt. Ze is geliefd door haar tijdloze ... lees verder

Ontelbaar veel gerbera’s van de beste kwaliteit

Kwekerij-de-Zuidplas_Ontelbaar-veel-gerberas-van-de-beste-kwaliteit_1.jpg06 sep Bij Kwekerij de Zuidplas zijn we in staat om een grote markt te bedienen. Dat doen we in kleine én grote aantallen. Dat laatste is voor sommige van onze klanten enorm van belang, denk bijvoorbeeld... lees verder

Gerbera’s in alle kleuren van de regenboog

Kwekerij-de-Zuidplas_Gerberas-in-alle-kleuren-van-de-regenboog_3.jpg09 aug Kwekerij de Zuidplas heeft gerbera’s in wel zeventig verschillende kleuren, een bijzonder groot aantal. Niet alleen valt deze grote hoeveelheid op, de tweekleurige bloemen zijn eveneens speciaal ... lees verder

Maak kennis met het team van de Zuidplas, een familiebedrijf met oorsprong

Kwekerij-de-Zuidplas_Maak-kennis-met-het-team-van-de-Zuidplas,-een-familiebedrijf-met-oorsprong_2.jp12 jul Kwekerij de Zuidplas is een familiebedrijf. Onze oorsprong uit zich in onze klantrelaties, die zijn vooral duurzaam. De meeste van onze klanten kennen we lang. Niet voor niets noemen wij onszelf ... lees verder
Scroll naar boven