Het laatste nieuws rondom Zuidplas.

« Terug

Tips en trends voor de mooiste gerbera’s

Kwekerij-de-Zuidplas_Tips-en-trends-voor-de-mooiste-gerberas_2.jpg04 okt

De gerbera is een veelzijdige bloem. Deze bloem valt op door haar verscheidenheid in kleur, vorm en grootte. Vandaar dat ze vaak in een boeket wordt gebruikt. Ze is geliefd door haar tijdloze karakter. Daarom is het gebruik ervan voor bloemisten leuk, de gerbera speelt namelijk gemakkelijk in op de laatste trends. Om die reden passen deze vrolijke bloemen in ieder interieur of bij elke gebeurtenis. We vertellen over de verzorging van gerbera’s.

Gerbera’s in de meest uiteenlopende boeketten

We krijgen vaak terug dat onze gerbera’s goed passen in uiteenlopende boeketten, of die nu een klassieke of moderne uitstraling hebben. Onlangs ontvingen we een foto van een van onze klanten. Daarin was te zien dat onze gerbera’s voor een complete bloemenparade werden gebruikt! Een fantastisch gezicht. En ook een bewijs dat de gerbera kleur en vrolijkheid met zich meebrengt.

 

“Sommige van onze klanten zijn verrast dat je bij onze gerbera’s geen ijzerdraad hoeft te gebruiken.”

Bekijk ons brede assortiment!

Stevige bloemen, zonder ijzerdraad

Naast deze kenmerken vinden we het belangrijk dat de kwaliteit van onze gerbera’s uitstekend is. Een ding wat klanten soms verrast is dat je bij onze bloemen geen ijzerdraad hoeft te gebruiken. Onze grootbloemige gerbera’s houden zonder ijzerdraad stand! We merken dat het idee van een ijzerdraad soms nog wel een dingetje is. Gerbera’s hebben het imago van een toch wat lastigere bloem, juist vanwege dit ijzerdraadje. Maar bij onze bloemen is dat dus niet nodig.

Tips en tricks om gerbera’s te verzorgen

We garanderen een vaasleven van maar liefst twee weken. Daarbij verzekeren we dat de prachtige kleur blijft behouden, welke van de zeventig opties men ook kiest. Elke dag weer zetten we ons met hart en ziel in, zodat alleen de beste gerbera’s onze kas verlaten. Een aantal tips om de gerbera’s goed te houden. Snijd de steel van de bloemen altijd scheef af. Zo snijd je het vuil weg en zet je de vaten open. De bloemen kunnen hierdoor meer water opnemen. Zet de bloemen in een schone vaas met vers water. Gebruik hiervoor lauw kraanwater, eventueel met bloemenvoeding. Geen bloemenvoeding in huis? Doe een druppeltje chloor in het water. Plaats de bloemen niet in de volle zon of op de tocht. Meestal reageren ze niet zo goed op heftige temperatuurverschillen. Zet ze ook niet te dicht bij fruit. De gassen die vrijkomen uit het fruit zetten het verouderingsproces versneld in gang.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

« Terug

Scroll naar boven