Het laatste nieuws rondom Zuidplas.

« Terug

De dynamische kweek van gerbera’s

Kwekerij-de-Zuidplas_De-dynamische-kweek-van-gerberas_2.jpg01 nov

Ons proces draait om het ontzorgen van onze klanten. Om die redenen leveren wij graag een totaalorder. Dat betekent dat onze dagverse gerbera’s transportklaar worden gemaakt. Ook voor vliegverkeer. Een ingreep die een kostenbesparende uitwerking heeft. Wat ook kostenbesparend werk is onze focus op efficiëntie. Die focus leveren we op maat. Daardoor zijn we gewend om in oplossingen te denken.

De juiste oplossing

We gaan na welke oplossing de juiste is voor onze klant. Onze klanten zijn zeer uiteenlopend. Sommige van hen willen het liefst grote aantallen, de ander gedijt beter bij kleine aantallen. Het is goed om hier rekening mee te houden, zodat we hier op in kunnen spelen. Als we meebewegen, is uiteindelijk iedereen tevreden. Zowel de klant, omdat de bestelling precies is zoals hij of zij had gehoopt, als wij, omdat we weer een blije klant hebben.

Snel kunnen schakelen is belangrijk

We kunnen snel schakelen. Direct bij ons bestellen is dan ook mogelijk, zelfs bij dagverse leveringen. We zorgen ervoor dat we het voor elkaar krijgen. Ook al betekent dit uitgangspunt dat je soms creatief moet zijn. In onze logistiek werken we daarom samen met andere telers uit de straat. We plannen dan met elkaar de vrachtwagens in voor het vervoer van onze bloemen. Het is een flinke klus om alles goed op elkaar af te stemmen en ook nog eens op tijd op de veiling te krijgen. Wij vinden dit elke keer weer een welkome uitdaging.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Een dynamische werkomgeving

Sowieso is het werken bij Kwekerij de Zuidplas dynamisch. We beginnen onze dag vroeg in de ochtend, precies als de veiling start, om 6 uur in de ochtend. Pas als de laatste bestelling de deur uit is, zit onze dag erop. We kweken het hele jaar door gerbera’s. Dat is mogelijk dankzij onze moderne kassen, die zorgen voor de juiste belichting en bevochtiging van de bloemen. Zo creëren we ideale omstandigheden waarin de bloemen heerlijk gedijen. Met als resultaat grootbloemige gerbera’s van een hoge kwaliteit. Alleen de beste gerbera’s verlaten onze kas. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen. Zo gaan we het liefst te werk: duurzaam.

“We beheren het gehele proces van oogsten tot verwerken, inpakken, verzenden en leveren. Een behoorlijke logistieke uitdaging die we graag aangaan.”

Het gehele proces van oogsten tot aan verzenden

We beheren het gehele proces van oogsten tot verwerken, inpakken, verzenden en leveren. Een behoorlijke logistieke uitdaging die we graag aangaan. Met succes en veel plezier, al drie generaties lang. Gerbera’s bestellen bij Kwekerij de Zuidplas betekent een gegarandeerde levering. We gaan tot het uiterste, linksom of rechtsom. Met als resultaat duurzame relaties. En daar zijn we trots op.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

« Terug

Scroll naar boven