Over ons

Het ruime aanbod in grootbloemige gerbera’s in wel 70 verschillende kleuren is niet het enige wat Kwekerij de Zuidplas kenmerkt. Kwaliteit en service zijn daarnaast onmisbare onderdelen die hand in hand gaan. Met als resultaat de juiste gerbera van de beste kwaliteit die past bij elk boeket. Zonder ijzerdraad. We zijn klantgericht door nét dat ene stapje verder te gaan. We denken met u mee, proberen u kostbaar werk uit handen te nemen. Gerbera’s kopen bij onze gerbera kwekerij is eenvoudig, bij grote of kleine aantallen.

De heer Weerheim, onze grootvader, startte ooit met het telen van groente. In 1979 koos zijn zoon en onze vader Johan ervoor om kleurrijke grootbloemige gerbera’s te gaan kweken. Een keuze die gepaard ging met groei. Later stapten ook wij, Leen en Juriaan Weerheim, aan boord van het familiebedrijf. Vandaag de dag kweken we kleurrijke gerbera’s op een oppervlakte van ruim zes hectare.

GLASTUINBOUW

Werken bij Kwekerij de Zuidplas betekent werken in een dynamische omgeving. De dag begint vroeg in de ochtend, als de veiling van start gaat, en eindigt als de laatste dagverse bestelling de deur uit is. We zorgen ervoor dat we het hele jaar door gerbera’s kunnen kweken van een hoge kwaliteit. Onze moderne kassen zorgen voor de juiste belichting en bevochtiging. Om de bloemen te beschermen maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

bekijk ons assortiment ▸ ons collectief en duurzaam ondernemen ▸

icon-logo-over-ons-Zuidplas.png

ASSORTIMENT

Gerbera’s van Kwekerij de Zuidplas worden onder de perfecte omstandigheden gekweekt en op het optimale tijdstip geoogst. Altijd met zorg en aandacht.

icon-logo-over-ons-Zuidplas.png

KWALITEIT

Alleen de beste gerbera’s komen door onze keuring. En worden dagvers geleverd. Of het nu om grote of kleine aantallen gaat.

icon-logo-over-ons-Zuidplas.png

TOTAALSERVICE

We beheren het gehele proces van oogsten tot verwerken, inpakken en leveren. Een behoorlijke logistieke uitdaging die we graag aangaan. Met succes en veel plezier, al drie generaties lang.

icon-logo-over-ons-Zuidplas.png

DAADKRACHT

Gerbera’s bestellen bij Kwekerij de Zuidplas betekent een gegarandeerde levering. We gaan tot het uiterste, linksom of rechtsom. Met als resultaat duurzame relaties. En daar zijn we trots op.

We zijn klantgericht door nét
dat ene stapje verder te gaan.”

Johan, Leen en Juriaan Weerheim

KWEKERIJ DE ZUIDPLAS

neem contact op ▸

  • team-over-kwekerij-de-Zuidplas-home.png
Scroll naar boven