Samenwerken

Als Summit streven we naar de top. Niet alleen, maar samen met onze klant.

Afnemers in de retail en de groothandel stellen steeds hogere eisen. Eisen aan productkwaliteit, aan innovatie en aan volumes. Daarom hebben negen toonaangevende producenten van grootbloemige en minigerbera’s de handen ineen geslagen. Als telersvereniging Summit Gerbera bereiken we samen wat geen enkele individuele teler kan bereiken. Wat we dan wel willen bereiken? Dat is duidelijk: de top.

Als coöperatie maken we het retailers en groothandelaren eenvoudiger. Via één loket heeft de klant toegang tot een compleet aanbod in het gerberasegment. En compleet is bij Summit Gerbera écht compleet. We zijn de betrouwbare en flexibele leverancier van gerbera’s in bulkorder die ook de groothandel effectief kan beleveren. Tegelijkertijd zijn we de specialist die continu verrast met nieuwe soorten die beweging in het schap brengen.

Door onze slagkracht en expertise kunnen we ook meedenken over de verkoop op de winkelvloer. Daarmee zijn we meer dan alleen maar leverancier. Summit Gerbera zit vooral als partner aan tafel.

bekijk ons assortiment ▸ duurzaam ondernemen in het Oostland ▸

Scroll naar boven